E-Learning Red de Mindset

Schrijf je nu in en doe mee met onze mini-cursus!

De overgang van fysiek naar online onderwijs en weer terug heeft een duidelijk weerslag op studenten. We hebben veel vragen gekregen over hoe je op een positieve manier om kunt gaan met al deze veranderingen en weer vooruit kunt kijken met je klas. Sjoerd Bongaerts, onze trainer en ook docent en jongerencoach ontwierp de lessenserie: “Red de mindset”.

Deze lessenserie is gebaseerd op onze LOB methode ExpeditieMe. Om jou als docent te ondersteunen breiden we deze lessenserie nu uit met 4 workshops om je verder te helpen aan een growth mindset voor jou en je studenten:

→ Zin in de toekomst← wat is het en hoe sta je daar zelf in als docent?
→ Groeien als klas door de mindset van de docent← Wat kun je als docent doen om de mindset van je studenten te veranderen?
→ Succesvol overschakelen naar een nieuw schooljaar← Een mooie werkvorm toegelicht voor jouw klas
→ E.H.B.W← Eerste hulp bij weerstand in je klas, wat kun je doen?
→ BONUS← Videoinstructie bij de toepassing van de lessenserie

Als je lid wordt van onze gratis online LOB-community en meedoet van 25 mei tot en met 28 mei 2021 bieden we het jou als eerste en gratis aan.

Je ontvangt dinsdag t/m vrijdag iedere dag een stap inclusief begeleidende video en materiaal. Leuk als je ook aansluit bij de live sessies, maar het kan ook in eigen tijd.

 

Zo ziet het programma eruit:

I

Zin in de toekomst

Dinsdag 25 mei 2021

l

Groeien als klas door de mindset van de docent

Woensdag 26 mei 2021

Succesvol overschakelen naar een nieuw schooljaar

Donderdag 27 mei 2021

Eerste hulp bij weerstand in de klas

Vrijdag 28 mei 2021

Bonus: Lessen uit ExpeditieMe

Vrijdag 28 mei 2021

 

Deze deelnemers gingen je voor:

Ik kan weer met energie en enthousiasme doelgericht mijn studenten begeleiden! De live sessies in de LOB-community waren verrijkend.

Bernadette Scheerder

Docent, ROC Midden Nederland

Frisse manier van workshop geven. Open, eerlijk en ongedwongen. De LOB-community was zeker van meerwaarde. Het heeft mij gemotiveerd om deel te (blijven) nemen, De LOB-community verrijkte de cursus voor mij.

Guido van Zurk

Docent, Zadkine

Leerzaam en zinvol, maar op een vrijblijvende manier. Dat maakte het voor mij erg fijn en werkbaar. De video’s geven inzichten en handvatten.

Kimberly Wigmans

Docent, Lek en Linge

 

Wat gebeurt er na je aanmelding?

  • Je ontvangt direct een mail met bevestiging van jouw deelname
  • In de mail staat ook hoe je je kunt aanmelden voor onze gratis Facebook Community waar je naast deze waardevolle cursus, dagelijks voorzien wordt van tips, tricks, support en inspiratie op het gebied van LOB.
  • Voorafgaand aan de start van de mini-cursus Red de Mindset ontvang je reminders en uitleg over hoe je het maximale uit deze cursus kunt halen.
  • Tijdens de cursus ontvang je dagelijks een link naar de videoinstructie in de E-Learning en bijbehorende materialen.

Spread the joy en hopelijk zien we je snel!

E-Learning Red de Mindset