Coaching

 

Coaching met impact op de les van morgen

Rachel ImpactYou Academy

Docentcoaching

Kom je maar niet verder met die ene klas? Loop je elke keer tegen dezelfde ordeproblemen aan? Of merk je dat je vastloopt in je contact met de studenten?

Soms kan het bespreken van een individueel vraagstuk beter één op één. In een korte sessie kunnen we je verder helpen met datgene waar jij op vastloopt. Via een video-call, telefoontje of op locatie. Samen komen we er uit.

Lesbezoek

Merk je dat jouw lessen niet meer activeren? Komen je studenten niet vooruit of blijven ze zelfs achterover hangen?

Een les vertelt soms meer dan duizend woorden. Door middel van een lesbezoek krijg je specifieke feedback op een thema wat speelt in jouw lespraktijk. Vooraf bespreken we het onderwerp en jouw coachvraag. Direct na de les kijken we samen terug en benoemen we de kracht en ontwikkelpunten voor jouw lessen.

Intervisie

Samen leer je meer dan alleen. Als jij en een paar (vak) collega’s graag een gezamenlijk thema aan de kaak willen stellen kunnen we dit met een kleine groep plannen.

Wij begeleiden jullie graag om jullie sterke punten naar boven te krijgen en in te zetten op datgene wat jullie willen ontwikkelen. We brengen het duidelijk in kaart en focussen vooral op de les van morgen. 

  Mendo van Rooy

  Didactisch coach, docent, trainer.

  Coach Mendo
  Meer weten?

  Mendo’s benadering is relativerend, inspirerend maar bovenal praktisch toepasbaar. Hij haalt het beste uit jou zodat je in balans weer kunt genieten van jouw beste onderwijsleven!

  Bovenstaande rollen zijn de ‘second names’ van Mendo; de afgelopen 20 jaar heeft hij mogen genieten van de groei die leerlingen en collega’s hebben laten zien door zijn verfrissende, inspirerende en onconventionele aanpak maar altijd met behoud van de ‘eigen aardigheid’ van de persoon.

  Mendo gaat altijd even terug….. Als docent pas je in het rijtje van de meest waardevolle beroepen die hét verschil in het leven van een persoon kan maken. Afwisseling gegarandeerd, veel vrijheid en flexibiliteit, vakantiedagen en meer, continue ontwikkeling, interessante collega’s…..maar toch. Je zit klem, je dreigt te verdrinken, je moet continu ‘aan’ staan, teveel energielekken etc.

  Mendo is in staat om je uit deze vicieuze cirkel te halen door een op maat gemaakt coachingstraject aan te bieden. Coaching zonder bla bla maar met jouw vingerafdruk. Met zijn creativiteit, onderwijservaring en energie is hij in staat de negatieve bubbel te doorbreken.

  Jouw talenten worden (her)ontdekt en op een andere manier benaderd, wat resulteert in verfrissende eye openers, rust en nieuwe energie waardoor je op een positieve manier in beweging komt!

  Tarieven

  Coaching €97,- voor individuele sessies van een uur

  Lesbezoek en coaching €147,-

  * Telefonisch, Videocall of op locatie. (prijzen exlcusief BTW en reiskosten)

  Training ImpactYou Academy

  Meer weten?

  Impactyou Academy
  Meer weten?
  Wil je meer weten? Of heb je vragen die je direct aan ons wil stellen? Neem gerust contact op om te weten wat we kunnen doen voor jouw team. In overleg is er veel mogelijk!

  Telefoonnummer: 085 – 06 06 674

  Referenties

  “ImpactYou Academy levert sterk werk! De trainer is uiterst deskundig in haar vakgebied en beschikt over een uitgebreid repertoire aan tips, tricks en tools op het gebied van (online) activerende didactiek. Met enthousiasme brengt zij dit naar voren in haar coaching en advies en geeft daarbij waardevolle feedback voor optimalisatie van activerende (online) lessen.”

  Docent, ROC Midden Nederland