Online event:

Red de mindset

Online event

Voor wie

Voor onze klanten en leden van onze LOB-community organiseren wij gratis een middag vol inspiratie om met frisse energie verder te kunnen. We geven jouw ‘mind’ een reset en een boost zodat je met nieuwe inzichten, ideeën en praktische tips en oefeningen hetzelfde kunt doen bij jouw klas.

Ondanks alle beperkingen zijn we nog steeds vrij en is er ruimte om in beweging te blijven. En juist in tijden van crisis kun je ontzettend veel leren over jezelf. De situatie ligt buiten je invloed, maar hoe je ermee omgaat niet. En precies dáár is waar je ruimte, vrijheid en regie kan ervaren. Om daar te komen is het van belang dat je werkt aan een positieve mindset.

Online event

‘Red de mindset’

Donderdag 25 maart 2021

}

14:30 - 17:30 uur

Via Zoom

Ben jij erbij?

Ben je klant van ons of lid van onze online Facebook groep Regie Eigen Loopbaan?

De inschrijving voor dit evenement is helaas gesloten. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe evenementen en onze andere oplossingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Programma

Het programma bestaat uit een gezamenlijke aftrap met korte ‘key note’ van Kirsten Mauer; directeur van ImpactYou en de drijvende kracht achter onze missie: regie eigen loopbaan bevorderen door het onderwijs persoonlijker en uitdagender te maken. 

In twee rondes worden workshops gegeven door Rachel Sierksma en Kirsten Mauer waarbij de theorie over ‘fixed’ en ‘growth’ mindset van Carol Dweck centraal staat.

> Workshop I: Je richt je op je eigen mindset en waarom deze zo belangrijk is.

> Workshop II: Je richt je op de mindset van je klas en hoe je die kunt ontwikkelen, ook online.

  • Hoe heeft Corona jouw mindset aangetast of juist verrijkt?
  • Wat straal je uit naar jouw leerlingen en studenten en welk effect heeft dat op hen?
  • Hoe kijk je straks terug op deze periode en hoe wil je dan herinnerd worden?

Het programma biedt uiteraard ook ruimte voor korte pauzes en energizers, die je vervolgens ook kunt toepassen tijdens jouw eigen (online) lessen. We doen een gezamenlijke check-out en je verlaat het event niet met lege handen!

Je krijgt als toetje exclusief toegang tot een gratis digitale goodybag vol bruikbare materialen voor jouw lessen, kortingen en andere toffe weggevers waar je nu iets aan hebt!

Wie zijn wij?

Even voorstellen

Onze hoofdtrainer Rachel Sierksma is een enthousiaste trainer met veel ervaring in het onderwijs. Iemand die van + naar ++ wil met deelnemers. “Activeer en leer” is haar motto. Ze heeft heel veel ervaring opgedaan met trainen en lesgeven aan docenten en trainers. Eén van haar expertises is het online activeren van de deelnemers.

Kirsten Mauer is de directrice van ImpactYou. Met de ijzersterke missie: Regie eigen loopbaan, inspireert ze studenten, docenten en onderwijsprofessionals dagelijks om keuzes te durven maken voor hun eigen loopbaan. Dit bereiken we met de methodes RouteLOB en ExpeditieMe, in de eigen community op Facebook en met vele extra tools die ImpactYou mogelijk maakt.