Training met impact op de les van morgen

Wij bieden activerende training op maat voor docenten. De trainingen kenmerken zich door een praktische aanpak die gericht is op de les van morgen. In elke training wordt gedegen kennis overgebracht en willen we dat iedere docent de ruimte krijgt om aan de slag te gaan met nieuwe materie. Wij willen docenten sterker en beter maken in hun dagelijkse praktijk.

Impactyou Academy

Trainingen Lesgeven

Trainingspakketten ImpactYou Academy

Trainingen Coachend Begeleiden

Methode trainingen

Coachend begeleiden

Talenttraining

Meer weten?

Impactyou Academy
Meer weten?
Al onze trainingen zijn maatwerk. Geen training is hetzelfde. Neem snel contact op om te weten hoe we zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij de behoefte van jouw team.

Telefoonnummer: 085 – 06 06 674

Referenties

“Super leerzame training gevolgd, mijn complimenten voor het neerzetten van een mooi strak programma. Ik heb veel geleerd over hybride lesgeven en ook mogen oefenen in de klas. Leuke en handige tips & tricks mogen ontvangen om mijn lessen op een leuke manier in te zetten. Bedankt voor het delen van je kennis.”

Charlene Santos

Zadkine

“Onze training was praktisch, helder, duidelijk. Het gaf goede handvaten en werd fijn begeleid”

Esther Brouwers

docent Aardrijkskunde, Rembrandt College

“ImpactYou Academy levert sterk werk! De trainer is uiterst deskundig in haar vakgebied en beschikt over een uitgebreid repertoire aan tips, tricks en tools op het gebied van (online) activerende didactiek. Met enthousiasme brengt zij dit naar voren in haar coaching en advies en geeft daarbij waardevolle feedback voor optimalisatie van activerende (online) lessen.”

Docent

ROC Midden Nederland