E-Learning

 

NIEUW! E-Learning studiekeuze.

In samenwerking met verschillende jongerencoaches en experts hebben wij de E-Learning ‘Studiekeuze’ gemaakt. Belangrijkste uitgangspunt is: Hoe kun jij jouw studenten helpen een passende studiekeuze te maken?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Studiekeuze en de loopbaancompetenties. Weet wat ze inhouden en hoe jij hier aandacht aan kunt besteden.
  • Werk stapsgewijs naar de studiekeuze toe. Welke stappen dient een student hiervoor te zetten? En hoe kun jij ondersteunen bij deze verschillende stappen?
  • Wat zijn de opties in een studiekeuze? Welke niveaus en soorten opleidingen zijn er allemaal? En wat zijn de mogelijkheden qua doorstromen?
  • Loopbaangesprekken. Hoe ga jij het gesprek aan met je studenten? Welke technieken kun je inzetten om je student de activeren en ervoor te zorgen dat zijn/haar zelfbeeld wordt verrijkt?

De E-Learning bestaat uit korte, praktische video`s. Naast deze video’s ontvang je materialen in de vorm van handouts, templates en lesmateriaal. Alles om jou en je studenten zo goed mogelijk op weg te helpen.

Prijs €29,- vrij van BTW!

Tip: Denk ook aan je professionaliserings budget (CAO VO). Vraag je schoolleiding naar de mogelijkheden.

 

Impactyou Academy

Wat bieden onze online cursussen?

→ Online cursus volgen in je eigen tijd.
→ Gratis en betaalde cursussen.
Onze experts leggen je alles uit in duidelijke en korte video’s.
Veel materialen om direct mee aan de slag te gaan

 

Meer weten?

Impactyou Academy
Meer weten?
Wil je meer weten over ons aanbod? Of heb je andere vragen? Neem gerust contact op om te weten wat we kunnen doen voor jouw team. In overleg is er veel mogelijk!

Telefoonnummer: 085 – 06 06 674

Referenties

“Ik vraag me af of het voldoende bekend is bij nieuwe organisaties dat jullie zo flexibel zijn en in staat zijn zó goed in te spelen op de leerbehoefte van de organisatie. Dat staat nergens maar dat is wel jullie kracht.”

Marcel Counotte

Onderwijsadviseur

“Wij zijn de samenwerking met ImpactYou aangegaan omdat wij merkten dat onze studenten steeds meer dingen nodig hebben die wij die wij ze voorheen niet boden. Wij hadden een tijdje geleden een (LOB)-evenement en wat ik daar zag was een theater vol bruisende energie. Het is heel erg leuk om te zien hoe docenten en studenten geënthousiasmeerd raken door het programma en ook meteen al zien wat zij eraan hebben.”

Pieter van de Bent

Opleidingsmanager, Rembrandt College

“Plotseling vonden de studenten het wél leuk om met LOB aan de slag te gaan. Nadat ze mijn eerste presentatie hadden gezien waarin ik mijzelf voorstelde, wilden ze gelijk zelf aan de slag met het maken van een persoonlijke presentatie. Dit was vóórdat ik de opdracht aan hen had gegeven. Toen dacht ik: ‘kijk dat wil je hebben!”

Sonja Reis

Docent