Over ons

Maak kennis met ons deskundige en bevlogen team!

 

Ons verhaal

ImpactYou Academy

Deskundig

Flexibel

Passie voor het vak

Ontmoet het team:

Rachel Sierksma

Rachel Sierksma

Hoofd trainer ImpactYou Academy

Sabrina Miedema

Sabrina Miedema

Trainer, docent Horizon College, storyteller, coach.

 

Sabrina is te herkennen aan haar signature smile, ze bruist van energie, brengt dit direct over en weet een groep binnen enkele seconde AAN te zetten.
Door haar jarenlange ervaring als docent en mentor in het MBO-onderwijs, is ze een ervaren opleider, coach, motivator en assessor waarin ze ook vele vlieguren voor groepen heeft gemaakt.
Sabrina durft sprongen te wagen en de diepte in te gaan, richt zich op de persoon en verbind een groep.

NOBTRA erkende trainer
Sjoerd Bongaerds

Sjoerd Bongaerds

Docent economie, mentor van vmbo leerlingen, jongerencoach, eigenaar van Young Talent Coach

 

“In alles wat ik doe met jongeren staat talentontwikkeling centraal. Al mijn werk doe ik met of voor de ontwikkeling van jongeren zodat zij tot optimale hoogte kunnen klimmen in hun eigen ontwikkelingsladder. Jongeren leven tegenwoordig in een snel veranderende maatschappij waarin steeds meer van ze wordt verwacht. Door al deze veranderingen, verandert jou rol als professional ook. Als trainer neem ik jou mee in de reis die jongeren doormaken, en hoe jij hier als professional op een inspirerende manier op kunt insteken. Je mag van mij verwachten dat ik je praktische handvaten meegeef die de volgende dag direct toepasbaar zijn in je lessen.”

Kirsten Mauer

Kirsten Mauer

Directeur en Loopbaanspecialist ImpactYou<br /> Auteur Personal Impact Program, Route LOB, ExpeditieMe. Ondernemer, spreker en ervaringsdeskundige.

 

“In 2014 heb ik mijn baan opgezegd en besloten voor mezelf te beginnen met als doel: het onderwijs persoonlijker en uitdagender te maken. Tijdens verschillende rollen die ik heb vervuld vanuit de uitzendbranche, HR en hospitalty-sector merkte ik dat veel mensen onvoldoende in staat waren goed over te brengen wie ze zijn, wat ze willen, wat ze kunnen en wat ze een ander te bieden hebben. Bovendien werd er nog te veel de nadruk gelegd op het matchen vanuit cv en vacaturetekst, terwijl juist ‘de persoon’ achter het cv en ‘het verhaal’ achter de vacaturetekst de doorslag gaven voor een goede match.

Met het wilde idee mezelf overbodig te maken en de regie over eigen loopbaan bij mensen zelf te stimuleren, jong of oud, ben ik voor de klas gaan staan met een videotool en een workshop. Wat bleek? Dat wilde idee was zo gek nog niet en mijn aanpak bracht studenten en docenten in beweging. Inmiddels staat er als resultaat vanuit een nauwe samenwerking met het onderwijs en het bedrijfsleven een indrukwekkend bedrijf (ImpactYou) met verschillende LOB-programma’s voor het vo-mbo (doorlopende leerlijn), effectieve LOB-tools en als kers op de taart een community- en matchingsplatform. ”

Wat wij doen

Training met impact op de les van morgen. Klik hieronder voor de voorbeelden:

Trainingen

Meer info

E-Learning

Meer info

Coaching

Meer info

Workshops

Meer info

Inspiratie

Meer info

Get in touch!

We horen graag je verhaal. Neem gerust contact met ons op.