Ontmoet het team:

Rachel Sierksma

Rachel Sierksma

Hoofd trainer ImpactYou Academy

Sabrina Miedema

Sabrina Miedema

Trainer, docent Horizon College, storyteller, coach.

 
Sabrina is te herkennen aan haar signature smile, ze bruist van energie, brengt dit direct over en weet een groep binnen enkele seconde AAN te zetten.
Door haar jarenlange ervaring als docent en mentor in het MBO-onderwijs, is ze een ervaren opleider, coach, motivator en assessor waarin ze ook vele vlieguren voor groepen heeft gemaakt.
Sabrina durft sprongen te wagen en de diepte in te gaan, richt zich op de persoon en verbind een groep.

Mendo van Rooy

Mendo van Rooy

Didactisch coach, docent, trainer.

 

Mendo’s benadering is relativerend, inspirerend maar bovenal praktisch toepasbaar. Hij haalt het beste uit jou zodat je in balans weer kunt genieten van jouw beste onderwijsleven!

Hij is in staat om je uit deze vicieuze cirkel te halen door een op maat gemaakt coachingstraject aan te bieden. Coaching zonder bla bla maar met jouw vingerafdruk. Met zijn creativiteit, onderwijservaring en energie is hij in staat de negatieve bubbel te doorbreken.

Jouw talenten worden (her)ontdekt en op een andere manier benaderd, wat resulteert in verfrissende eye openers, rust en nieuwe energie waardoor je op een positieve manier in beweging komt!

Janet van Mil

Janet van Mil

Procesbegeleider, coach, trainer en secretaris Taskforce Ontwikkelingsgericht

 

 “Een enthousiaste, bevlogen en betrokken coach, procesbegeleider en trainer. Zo word ik vaak genoemd. Ik heb 10 jaar ervaring opgedaan in het mbo-onderwijs als o.a. vakdocent, onderwijsontwikkelaar, coördinator studieloopbaanbegeleiding en teamcoach. Als trainer en coach weet ik wat er speelt en kan hier makkelijk op aansluiten. De ontwikkelingen in het onderwijs staan nooit stil. Dit besef geeft mij ook rust en zorgt ervoor dat ik met nieuwsgierigheid de laatste ontwikkelingen volg. Hierbij ligt mijn interesse vooral bij ontwikkelingsgericht onderwijs, waarin iedere leerling of student zijn eigen talenten kan ontdekken en ontplooien. Een leven lang leren en elke dag een beetje beter. Daar word ik gelukkig van!. “

Marc Meerman

Marc Meerman

Docent, coach, trainer en educational specialist.

 

Gewoon Goed Onderwijs! Daar gaat Marc voor.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het basis- en voortgezet onderwijs, in verschillende rollen, kent Marc het klappen van de zweep.

Mensen dingen leren, dat is waar zijn kracht, zijn passie en talenten liggen. Mensen helpen en begeleiden in hun leerproces vindt hij een eer, zowel kinderen als volwassenen. Hij gebruikt hiervoor een dosis ervaring, moderne didactiek en een creatieve insteek. Hij houdt niet van de gebaande paden bewandelen, maar kiest graag onorthodoxe manieren om mensen iets te leren, uiteraard goed aanvoelend of het past bij de groep of persoon.

Kirsten Cuppen

Kirsten Cuppen

Leraar van het jaar ‘21 / Global Teacher Prize top 50 ‘21 / motivatie expert / Spreker / Dagvoorzitter / Co-initiator Talentenpaspoort / Bestuurder Blij(f) / Docentenopleider / Onderwijsontwikkeling

 

Na 6 jaar gewerkt te hebben in het basisonderwijs, 2 jaar in het voortgezet onderwijs en 6 jaar op het mbo is Kirsten nu werkzaam als lerarenopleider op de Fontys lerarenopleiding. In 2021 was ze leraar van het jaar mbo en was ze finaliste in de Global Teacher Prize. Nu  probeert ze haar passie en ervaringen te delen met andere docenten en streeft ze naar meer werkgeluk ‘want van gelukkige docenten leer je de mooiste dingen’. 

Sjoerd Bongaerts

Sjoerd Bongaerts

Docent economie, jongerencoach, eigenaar van Young Talent Coach

 

“In alles wat ik doe met jongeren staat talentontwikkeling centraal. Al mijn werk doe ik met of voor de ontwikkeling van jongeren zodat zij tot optimale hoogte kunnen klimmen in hun eigen ontwikkelingsladder. Jongeren leven tegenwoordig in een snel veranderende maatschappij waarin steeds meer van ze wordt verwacht. Door al deze veranderingen, verandert jou rol als professional ook. Als trainer neem ik jou mee in de reis die jongeren doormaken, en hoe jij hier als professional op een inspirerende manier op kunt insteken. Je mag van mij verwachten dat ik je praktische handvaten meegeef die de volgende dag direct toepasbaar zijn in je lessen.”

Get in touch!

We horen graag je verhaal. Neem gerust contact met ons op.