Wat vind je het leukst aan het vak van trainer? 
Ik groei het liefst mee met een team. Als ik vaker terug kom als trainer of coach kan ik zien en volgen wat voor groei een team doormaakt en welke successen ze boeken. Daar word ik heel vrolijk van.  

Welke trainingen zijn je bijgebleven en waarom? 
Ik ben erg fan van het talentenpaspoort. Dat is volgens mij veel waardevoller dan een cijferlijst. Studenten en leerlingen kunnen hier producten in plaatsen waar ze trots op zijn. Leren en talenten worden in het talentenpaspoort echt zichtbaar!  

Wat maakt het werken voor ImpactYou-Academy leuk? 
We werken in een fijn team met gelijkgezinde trainers. We gaan allemaal voor de ontwikkeling van de leerling en student en gaan met passie aan de slag met de docententeams.  

Welk talent kun jij goed inzetten bij ImpactYou-Academy? 
Door mijn ervaring kan ik goed aansluiten bij de belevingswereld van docenten in het mbo. Het is fijn om met elkaar op zoek te gaan naar wat werkt.   

Waarom zouden klanten moeten kiezen voor ImpactYou-Academy? 
Bij ImpactYou-Academy zijn de trainingen en de begeleiding altijd op maat. Je bent verzekerd van persoonlijk contact. In het team komen expertises en talenten samen, dus we vinden altijd een aanpak die bij de school past.